KUKICHA
Bis vor ca. 10 -15 Jahren wurden beim Kukicha nur Stängel verwendet, danach durften auch Teeblätter beigemischt werden. Die Stängel und Blattadern sind die Transportwege des Teein und daher ist Kukicha auch sehr beliebt, weil schmackhaft.
Bis vor ca. 10 -15 Jahren wurden beim Kukicha nur Stängel verwendet, danach durften auch Teeblätter beigemischt werden. Die Stängel und Blattadern sind die Transportwege des Teein und daher ist Kukicha auch sehr beliebt, weil schmackhaft.
Cookie | Dauer | Beschreibung |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |